11.02. – 15.02. 2019р. Тиждень професії «Кухар»

Автор | 15.02.2019

З 11 по 15 лютого в навчальному закладі проходив тиждень професії «Кухар», який організували та провели майстри виробничого навчання Григоренко Г.П. та Погоріляк О.І. Цикл заходів, проведених у межах професійного тижня, спрямований на поглиблення взаємозв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчан¬ням та є можливим шляхом їхнього вдосконалення. Календар тижня передбачав проведення різноманітних заходів, серед яких: кулінарна вікторина «Кухар – найкраща професія», майстер-клас «Технологія приготування шніцелів із свинини», конкурс фахової майстерності по приготуванню битків з різними начинками, олімпіада з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», проведення, відкритих уроків, виставка стінгазет. Учні даної професії проявили свої найкращі таланти, професійні та творчі здібності. Тиждень професії «Кухар» пройшов в атмосфері творчої активності і учнів, і педагогів та взаємозбагачення новими ідеями.

Залишити відповідь