26.02.2020р. Олімпіада зі спецдисциплін

Олімпіада – це серйозна школа творчих змагань, що надає здобувачам освіти можливості перевірити свої знання та вміння, виявити оригінальність мислення, показати здібності. А ще,  це розвиток пізнавального інтересу до предмета, формування навиків самостійної роботи.  

26лютого відбулася олімпіада зі спецдисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» , під час якої змагалися майбутні кухарі, офіціанти.        

Всі учасники виконували тестові завдання,  теоретичні завдання описового та проблемного характеру.  Голова журі  Мізерак О.М. та його члени Григоренко Г.П., Лигирда К.П., Мовнар А.М., Копчалюк М.А. на підставі спостережень за роботою учасників та перевірки готових завдань встановили їх рейтинг. Переможцями  стали: Кушнірюк Анастасія,  (1-е місце), Візичканич Ірина (2-е місце) та  Рішко Вікторія (3-є місце).