Фізика та астрономія

  1. Тема: Імпульс. Закон збереження імпульсу

Конспект уроку  https://drive.google.com/open?id=1OdbD5ankmi68sYudMxldZQ1N6KvzY9iK

Д\З. §12, ст. 82-85 (Підручник: Т.М. Засєкіна, 10 клас)

Електронний примірник підручника:

https://pidruchnyk.com.ua/1176-fizyka-10-klas-zasekina-2018-standart.html
  • Тема: Розв’язування вправ

Конспект уроку https://drive.google.com/open?id=1cRMo2-9kSFNdyhK4neKayGUQhJ1pY5Df

Д\З. ст. 84 задача 1- розібратись з розв’язком; ст. 85, вправа 12 (№1,2,3). (Підручник: Т.М. Засєкіна, 10 клас)

Електронний примірник підручника:

https://pidruchnyk.com.ua/1176-fizyka-10-klas-zasekina-2018-standart.html

група №1. Лабораторно – практичні роботи

№ групи Предмет Тема уроку
№1 18.03.2020 Устаткування підприємств г/х          Лабораторно-практична робота №8. Вивчення будови,підготовка до роботи електричних і газових плит. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог б/п. ознайомлення з приладами автоматики,регулювання та безпеки,технічної документації.       Теплове устаткування призначене для доведення до готровності кулінарних виробів.     Завдання: Вивчити призначення,конструкцію,принцип дії,правила експлуатації електричних та газових плит перед початком роботи,підчас роботи та після закінчення роботи. Д/З Н.П.Саєнко «Устаткування підприємств г/х» ст.187-189  
№1 18.03.2020 Устаткування підприємств г/х          Лабораторно-практична робота №8. Вивчення будови,підготовка до роботи електричних і газових плит. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог б/п.ознайомлення з приладами автоматики,регулювання та безпеки,технічної документації.      Теплове устаткування призначене для доведення до готовності кулінарних виробів.     Завдання: Вивчити призначення, конструкцію,принцип дії,правила експлуатації електричних та газових плит перед початком роботи,під час роботи та після закінчення роботи. Д/З Н.П.Саєнко «Устаткування підприємств г/х»ст.187-189  
№1 18.03.2020 Технології           Добір технології,інструментів та пристосувань для реалізації проекту. Обгрунтування обраних технологій,які забезпечують якісне виконання проекту «Українські овочеві страви».          Ми є частиною великого українського народу,який мав свою славну історію,чарівну мову,багату культуру,смачну та корисну кухню.Саме завдяки збереженню і продовженню традицій,формується почуття патріотизму,любові та поваги до своєї родини. Д/З   Записати рецепт приготування вашої улюбленої страви української кухні.           Пошук стародавніх рецептів найулюбленіших традиційних святкових обрядових страв ( в інтернеті, засобах  масової інформації).